Despre noi
Camere & Garsoniere
Restaurant & Bar
Sala  Conferinte
Galerie Foto
Contact
 

Atmosfera, calitatea preparatelor, serviciile prompte si nu in ultimul rand preturile va atrag dupa prima vizita, chiar daca sunteti dintre cei mai exigenti clienti. Gustul preparatelor noastre va vor cuceri din prima clipa. Acesta este Restaurantul Popas Merei, al carui personal cu o vechime de peste 5 ani numai in acest loc este dornic sa isi puna la dispozitia dumneavoastra intreaga pricepere si experienta acumulata in tot acest timp.
     Savoarea preparatelor, pregatirea bucatarilor si a ospatarilor, ambianta cu tot ceea ce presupune acest lucru, alaturi de preturile mici, ne fac sa ne declaram fara nici o ezitare unul dintre cele mai cautate restaurante din zona. Daca dumneavoastra nu ati incercat pana acum preparatele noastre va asteptam cu inima si bratele deschise sa ne treceti pragul.

Avand un circuit deschis si o capacitate de 150 de locuri in interior si 50 de locuri pe terasa atunci cand timpul o permite, Restaurantul Popas Merei este locul ideal pentru o discutie de afaceri, o intalnire intima, pentru reunirea unui grup de prieteni sau doar pentru un scurt popas in drumul spre Buzau ori Ploiesti. Toate acestea sunt NON STOP la dispozitia dumneavoastra, restaurantul fiind deschis 24 DE ORE DIN 24, meniul fiind la fel de complex la orice ora din zi sau din noapte.